Hoe schaken: regels en grondbeginselen

Het is nooit te laat om te leren schaken – dit is de wereld ‘ s meest populaire spel. De regels zijn simpel: De tabel instellen,  Het spel aan het begin van het bord moet zo geplaatst zijn dat elke speler een betere hand te krijgen met de witte (of licht) gekleurde hoek van het veld. De schaakstukken zijn aan het begin van elk hetzelfde moet worden geplaatst. In de tweede rij van een pion wordt geplaatst. De eerste regel van de toren in de hoek velden, naast de ridders, hun buren, de lopers, en vervolgens de leider komt in zijn eigen kleur met hetzelfde veld (witte leider, wit, zwart leider, zwart vierkant), en ten slotte de koning krijgt de resterende ruimte.

is er een schaak spel-het is een goed spel voor kinderen

is er een schaak spel-het is een goed spel voor kinderenDe poppen ronde weg alle 6 karakter van de verschillende bewegingen. De poppen kunnen niet lopen door elkaar (alleen de ridder over andere stukken springen), en ze niet kan krijgen een eigen karakter door al het bezit van het veld. Mag de tegenstander een afbeelding van het plein, ook een hit. De poppen meestal plaatsen we proberen te bewegen van waar u hit kan uw tegenstander (tegenstander karakter van het veld afstappen van de raad van bestuur), je eigen poppetje beschermd of belangrijke velden te controleren.
De koning processiepad

De koning is het belangrijkste stuk, maar de zwakste. Slechts één veld kan in elke richting verplaatsen – omhoog, omlaag, zijwaarts of diagonaal. De koning is nooit kunt verplaatsen in schaken (een plaats waar hit). Als een stuk aanvallen van de koning, dat “schaken”wordt genoemd.

De leider draad manier  De leider van de meest krachtige marionet. In elke richting een aantal kan bewegen vooruit, achteruit, zijwaarts of diagonaal, zolang ze niet in strijd zijn met je eigen karakter. De rest van de marionet als klap op de drukke veld te staan. Kijk als de leider naar de donkere leider, waarna de zwarte koning verplaatsen naar kracht!

De ronde toren weg  De toren is zo veel velden om te doen zo veel als u wilt, maar alleen vooruit, achteruit en zijwaarts. De torens zijn de meest krachtige, als u beschermen elkaar samenwerking. De thread wordt uitgevoerd methode, Het lopen met zo veel velden u kunt zo veel als u wilt, maar alleen diagonaal. Een net de lichte of donkere vanaf veld met dezelfde kleur velden. De lopers in paren echt sterk, want dat is hoe u elkaars zwakheden.

waarom zou je schaken

waarom zou je schakenDe ridder ronde weg,  De ridder is een behoorlijk anders bewegen dan de rest van de pop. Twee velden bewegen in één richting, vervolgens 90 graden op zijn beurt wordt er weer één, in wezen een L brief is opgemaakt. Het paard is het enige teken dat kan verplaatsen naar een andere marionet. De wandeling op weg, De infanterie, in speciale, om anders te zijn, zoals punch: stap vooruit, maar schuin te raken. De wandeling op hetzelfde moment, een veld in te voeren, behalve voor de startpositie, waar een stap twee het veld kunt doen. De infanterie is slechts één veld naar in staat zijn om me te raken, heb ik ook alleen maar diagonaal vooruit. Achteruit, niet bewegen don t hit die ze niet kennen. Als een andere marionet in precies het lopen voor mij, kan ik niet vermijden, niet te raken kan het niet.

Bijzondere regels In het schaakspel, er zijn een paar speciale regels, die op het eerste kan behoorlijk lastig. Ik heb een beetje meer leuk en interessant om te doen in het spel. De wandeling omgezet in De voetganger een andere bijzondere mogelijkheid dat zodra u bij het bord aan de andere kant, d.w.z. de tegenstander alapsor van een willekeurig poppetje kan optreden (dit heet transformatie). Een veel voorkomende misvatting is dat alleen de reeds populaire poppen kunnen worden terug genomen. Dit is NIET waar. In de meeste gevallen, het lopen van een leider. Deze regel is slechts een pion geldig!

De on-the-fly punch (nl passante) De laatste voet regel “nl passante”. De franse term betekent “on the fly”. Als een pion is de basis van de positie van de eerste stap als twee velden van een beweging en de tegenstander een pion naast te komen (zodat je het overslaan van het veld, waar de hit zou kunnen worden), dan is het mogelijk “on the fly” te raken. Dit, echter, is alleen de directe volgende stap gedaan kan worden! Klik nu op via het volgende voorbeeld om het beter te begrijpen dat dit vreemd, maar belangrijke regel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *