hoe om te spelen schaken

Fondsen Schaken twee spelers tegen elkaar spelen. Een van de spelers in het donker, de ander licht stuks controle. Elke speler heeft 16 pion is het begin: een koning, een királynõ, twee toren, twee bisschop, twee ridder en acht pionnen. Het doel van het spel Het doel van het spel is om de koning van de tegenstander in een positie van kracht in de aanval en dat de aanval op de tegenstander een volgende juridische stap is niet de oplossing. De speler die bereikt “bemattolja” zijn tegenstander en win het spel. De tegenstander, die de matroos heeft hij het spel verloren.

Schaken regels

Schaken regelsHet begin van het spel  Speel het spel volgens het onderstaande schema felálított 8×8 bord te starten. De duidelijke dummies controlerende speler eerst, dan de spelers feltváltva. De gameplay van De stap betekent dat de eigen zak en een ander mezõre plaats de poppen in de sessie modus volgens.  Een marionet niet bewegen zo mezõre, die op de dezelfde gekleurde poppetjes zijn als dat een stap die u wilt. Als dat zo is mezõre we gaan, die in strijd is met gekleurde bezig tot dan, dan sloeg ik hen en dezelfde stap als onderdeel van verwijderd uit het speelveld.

Schaken Laten we dan zeggen dat de koning schaak staat, indien één of meer vijandelijke pion door een aanval, zelfs als de poppen niet kan bewegen. Een dergelijke stap is verboden om te doen, die de koning te schaken of schaken. Het schaken reactie van de volgende drie manieren:

De sakkadó puppet spike  De sakkadó marionet en de koning van een ander poppetje te bewegen, te blokkeren (nb.: ridder kan niet blokkeren) De koning een aanval mezõre. Mat Het spel van schaken doel van de tegenstander mattolása. Als de speler geen weet van de koning aanval elháratani, zal het schaakmat, en het spel is direct over de matot belasting speler gyõzelmével.
Patstelling

Het spel is remise als de volgende speler niet weten wat de juiste stappen zou worden, maar de koning, niet alleen in. Dit heet een patstelling. Het spel in dit geval, ik kom over, tekenen resultaten. Chess club  De schaakvereniging van een bepaalde idohatáron plaatsvinden binnen het spel van de lengte. De klok in elke speler denkt tijd afzonderlijk gemeten. Als u de opgegeven idõbõl, je verliest de partij, dus idõdet u te delen.

Speciale stappen  Rokade Als de omstandigheden het toelaten, de toren en de koning tegelijk kan verplaatsen: de koning, de oorspronkelijke plaats over twee velden door het verplaatsen van, een, de koning van dezelfde rij de ligging van het bastion in de richting van s dan de bijbehorende toren naar de koning kant van het veld wanneer het wordt geplaatst in de door de koning voor, dat hij gekruist. Rokade voorwaarden:

De koning nog niet in het spel tijdens

De koning nog niet in het spel tijdensRokade in résztvevõ toren nog niet in het spel tijdens. De koning staat niet schaak.
De koning kan niet verder gaan door dat veld, dat vijandelijke pion door aan te vallen. De koning kan niet bewegen op schaken.
De koning en de toren onder alle veld is leeg. Nl Passante  Een walk – als je een aanval op de mezõt dat een vijand op de voet, originele helyzetébõl twee mezõt op cross – druk op de vijandelijke infanterie, zoals de oorspronkelijke situatie y ‘ all op slechts een mezõt vooruitgang zou vooraf. Deze stap, die alleen zulk een gyalogtolást direct de reactie kan worden, “nl passante” (draad -) blazen.

Pion exchange Als een pion bereikt de laatste regel, direct dient te wijzigen, in dezelfde stap als onderdeel van de pion dezelfde szinû leider te worden van dit bastion in hem een loper of een paard in een stap tevõ keuze. De wandeling bleek onmiddellijk in werking te voeren.
Het einde van het spel Overwinning

Het spel is de speler wint, die bemattolta de koning van de tegenstander. wie is de tegenstander van de taak van de partij. Het spel verliest de speler die in de tijd verlopen. Echter, als je tegenstander heeft slechts een koning overgelaten, of er is niet genoeg marionet om, in theorie, schaakmat in staat is om het resultaat van het spel is het een gelijkspel.

Tekenen Het spel is remise als de volgende speler aan de koning staat niet schaak, maar ik weet niet de juiste stappen uit te voeren. Dit is de patstelling, eindigt het spel onmiddellijk. Het spel is een teken de twee spelers omgaan op basis van. Het spel in een gelijkspel véhez de moeite waard, als een van de volgende taak bestaat: koning, elen koning, een koning en een paard, of het uitvoeren tegen koning en bisschop, koning en uitgevoerd tegen, in het geval waarin beide uitgevoerd in dezelfde kleur veld in beweging. De rij speler trekken verzoek, als  dezelfde positie drie keer megismétlõdik tijdens het spel  50 opeenvolgende lépéspár is niet gebeurd
punch voet stap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *